BEL 085 - 8881020
of mail info@nexusbookings.nl

Terug naar zoekresultaten

Rave van Fortuin Boek direct
Duur Geluid Prijs
1x 120 minuten Exclusief €2.000,00
Prijzen exclusief 6% BTW & BUMA-afdracht.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Rave van Fortuin

De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in
een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muzieks jlen word je ieder kwar er op een gloednieuw feest getrakteerd. Het resultaat? Eén groot feest der herkenning en een avond bomvol afwisseling. Wanneer de ene DJ nog bezig is met opzwepende classics staat de volgende alweer klaar met een por e onver- valste meezingers.
Er is voor ieder wat wils; Guilty 90’s, Hip Hop, Après Ski, Hakkûh, Zomerhits, Springen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of de DJ’s en pre- sentator weten er wel raad mee. Van mainstage tot ten eest, van lustrum tot poppodium en van carnaval tot fes val... deze heren pakken je op en laten je niet meer gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Rave van Fortuin al podia hee mogen betreden als Solar Weekend, Mysteryland, TivoliVredenburg, Ziggo Dome, E enaar, Zwarte Cross, Paaspop, 013 Tilburg en ga zo maar door!
Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. S lstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk!

Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows & acts.

Wij verzorgen boekingen door heel Nederland!