De agency

Een paar enthousiastelingen die alles op alles zetten om geboekte optredens te laten verlopen zoals bedacht en beter. Sommige artiesten weten als geen ander hoe ze een publiek kunnen verassen. Nexus Agency vertegenwoordigt artiesten die stuk voor stuk indruk maken met een uitstekende live performance. Hier stellen we dan ook hoge eisen aan. We hebben oog voor talent en investeren in hun ontwikkeling.
Nexus Agency is nauw betrokken en denkt actief mee aan de conceptontwikkeling van de te boeken acts. Vanzelfsprekend staan wij garant voor een transparante, open samenwerking. Exclusief bij Nexus Agency heb je de keuze uit artiesten, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring! Vanzelfsprekend boek je deze artiesten voor de juiste prijs.
Onze service stopt niet bij een snelle en correcte afhandeling van boekingen. Wij regelen het zakelijke aspect en de bemiddeling tussen opdrachtgever en artiest tot in de puntjes. Hierdoor kunnen onze artiesten zich bezig houden met datgene waar ze goed in zijn: creatieve uitspattingen op muzikaal gebied en entertainment.

Meer weten?

Mail ons App ons Bel ons
Copyright © 2020 Nexus Agency Algemene voorwaarden Privacy