SuperZeroes

Exclusief te boeken bij Nexus Bookings

Warp 1.9 terug naar de jaren 00's met de SuperZeroes

Eejeejo, verlang jij ook zo terug naar die tijd? De tijd van TMF, Hyves & SMS? De jongens van SuperZeroes nemen je mee in hun Tijdmachine!

Warp 1.9 terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. SuperZeroes is een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes!

SuperZeroes op jouw event?

Tof, stuur ons een bericht of gebruik onderstaande knoppen en we gaan voor je aan de slag. Aanvragen worden zo snel mogelijk beantwoord. Een van onze medewerkers neemt dezelfde dag nog contact met je op. 

Promo SuperZeroes

Ruben & Bram, de heren achter SuperZeroes, zijn zeker niet nieuw in de scene. Na 500+ boekingen op hun naam hebben staan is het tijd voor iets nieuws! Met deze act worden krachten gebundeld, om die flashback naar vroeger beter dan ooit terug te brengen op de dansvloeren!

Het SuperZeroes logo

Het logo kun je te gebruiken voor de promotie van het event. Download deze op groter formaat in in de presskit. 

Logo SuperZeroes

SuperZeroes boeken

Wil je de SuperZeroes boeken voor je evenement, festival of prive feest? Dit kan heel eenvoudig door contact op te nemen met een van onze medewerkers. Stuur een mailtje naar info@nexusbookings.nl of bel 085 – 888 10 20

Een offerte aanvragen voor SuperZeroes

Dat kan! Neem contact op met een van onze medewerkers. De kan eenvoudig via het formulier, door een mailtje te sturen naar info@nexusbookings.nl of te bellen naar 085 – 888 10 20

SuperZeroes biografie

Op zoek naar de biografie van de SuperZeroes? Een optreden van de SuperZeroes is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! 😉 Toch op zoek naar de biografie, dan kun je de tekst bovenaan de pagina gebruiken. 

De SuperZeroes presskit

Promotie maken voor je evenement, festival of feest? De heren van SuperZeroes beschikken, net als onze andere exclusieve artiesten, over een presskit. In de presskit van de SuperZeroes vind je het SuperZeroes logo (op groot formaat) en SuperZeroes persfoto’s.

SuperZeroes als online act boeken

Wil je het duo SuperZeroes als online act inhuren? Dit is mogelijk hoewel de beleving bij een ‘fysiek’ optreden natuurlijk vele malen groter is. SuperZeroes kun je als online act boeken door te mailen naar info@nexusbookings.nl of te bellen naar 085 – 888 10 20

Een impressie van SuperZeroes

Benieuwd naar SuperZeroes? Kijk voor een impressie van de feestelijke act op hun Instagram, Facebook of YouTube.

Andere artiesten, exclusief te boeken bij Nexus Bookings

Naast de SuperZeroes kun je bij Nexus Bookings nog een aantal andere artiesten ‘exclusief’ boeken. Wellicht dat een van de onderstaande acts een mooie aanvulling is op uw evenement. Meer weten? Bekijk de artiesten pagina’s of neem contact op. 

buurman & buurman show | Exclusieve artiesten

BUURMAN & BUURMAN SHOW

bende van ellende boeken | exclusieve artiesten

BENDE VAN ELLENDE

SUIT UP!

Nexus Bookings Oldenzaal - Exclusieve artiesten boeken

ARTIESTEN OVERZICHT

Over Nexus Bookings

Nexus Bookings is een erkend artiestenbureau met jarenlange ervaring in de wereld van entertainment. Je kunt bij ons act’s en DJ’s als ‘SuperZeroes’ boeken maar ook artiesten zoals Maan, Tino Martin, de Dirty Daddies en tal van andere artiesten. Bij Nexus Bookings houden we van persoonlijk contact, denken we graag mee, houden we van korte lijntjes en stemmen we de wensen op maat af. In het geval van SuperZeroes zorgen we natuurlijk voor een tot in de puntjes verzorgd optreden. 

Buurman & Buurman show

Vul de gewenste gegevens in, na ontvangst van de bevestiging is de boeking rond.

Bende van Ellende boeken

Vul de gewenste gegevens in, na ontvangst van de bevestiging is de boeking rond.

SuperZeroes boeken

Vul de gewenste gegevens in, na ontvangst van de bevestiging is de boeking rond.

Falsch und Verrückt boeken

Vul de gewenste gegevens in, na ontvangst van de bevestiging is de boeking rond.

Suit-Up! boeken

Vul de gewenste gegevens in, na ontvangst van de bevestiging is de boeking rond.

Loudar boeken

Vul de gewenste gegevens in, na ontvangst van de bevestiging is de boeking rond.

Vertel me meer
over deze artiest

Snel en eenvoudig, laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.